اسنک وافل و مرغ سوخاری

این نونهای خوشمزه و راحت شبیه نون پنجره ای خودمونه در دو نوع نرم و کرانچی ولی توی سینی وافل ساندویچ میکر درست میشه که مشبک هست
و با شربت افرا ،عسل،خامه،مربا و مارمالاد برای صبحانه و عصرانه قابل سرو هست
وافل یکی از مشهورترین صبحانه های ملل است ، وافل به عنوان دسر نیز سرو می شود اما در اصل صبحانه کامل و خوشمزه ای است که ظاهر بسیار جذابی دارد. وافل در واقع خمیری است که بین دو صفحه مخصوص پخته می شود صفحات وافل یا وافل ساز را باید از فروشگاه های لوازم آشپزخانه خریداری کرد. خمیری که بین صفحات وافل قرار می گیرد توسط این صفحات کاملا شکل می گیرد و سایز و فرم آن توسط صفحه ها فرم می گیرد. وافل را با با عسل و کره و گاهی با انواع مربا و مارمالاد سرو می کنند و ومعمولا یکی از بخش های صبحانه هتل ها است . وافل و پنکیک را می توان در یک دسته غذایی جای داد و از نظر وعده غذایی و نحوه سرو بسیار به هم شباهت دارند. برای تهیه وافل باید صفحات مخصوص وافل یا وافل ساز داشته باشید تا بتوانید وافل را در منزل تهیه کنید .

وافل در دونوع شیرین و شور که منظور وافلی است که به عنوان پایه و نان غذا است و شیرین نیست درست می‌شود
ما قصد داریم در ادامه طرز تهیه اسنک وافل با مرغ سوخاری را برای شما معرفی کنیم.

  • تعداد: ۸ نفر
  • زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
  • زمان استراحت: ۲ ساعت
  • زمان پخت: ۴۰ دقیقه

 

مواد لازم

مرغ سوخاری:

  • یک پیمانه شیر
  • ۴ تا ۵ قطره سس فلفل
  • دو حبه سیر رنده شده
  • ۲ تا ۳ ساقه آویشن تازه
  • نمک و فلفل سیاه
  • ۶۰۰ گرم سینه مرغ
  • یک پیمانه آرد کامل
  • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک قاشق چایخوری پودر پیاز
  • یک قاشق چایخوری پاپریکا شیرین
  • نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
  • روغن گیاهی

وافل:

  • دو پیمانه آرد کامل
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • ۱٫۵ پیمانه شیر
  • ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده
  • ۴ قاشق غذاخوری شورتنینگ
  • دو عدد تخم مرغ درشت

طرز تهیه

۱- برای تهیه مرغ سرخ کرده، شیر، سس فلفل، سیر، آویشن، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. مرغ را اضافه کنید و تکه های مرغ راداخل آن بگذارید. روی آنها پلاستیک بکشید و دو تا ۴ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

۲- آرد، بیکینگ پودر، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل هندی را با نمک و فلفل با هم مخلوط کنید.

۳- برای تهیه وافل، دستگاه تهیه وافل را روشن و گرم کنید. آرد، شکر، بیکینگ پودر و نمک را داخل کاسه کوچکی با هم مخلوط کنید. شیر، کره، شورتنینگ و تخم مرغ ها را نیز در کاسه دیگری با هم مخلوط کنید سپس روی مخلوط آرد بریزید.

۴- بالا و پایین دستگاه وافل را کره بزنید. آنها را تا زمانی بپزید که برشته و طلایی شوند. حدود  ۶ تا ۷ دقیقه کافی است. آنها را در فر بگذارید تا گرم بمانند.

۵- برای پخت مرغ ها، روغن را در تابه گرم کنید. نیمی از آنها را از مخلوط شیر خارج کنید، داخل کیسه آرد فرو کنید . سپس آنها را خارج کنید، بتکانید تا آرد اضافه بریزد و داخل تابه بچینید.

۶- پس از اینکه همه مرغ ها طلایی و برشته شوند. روی وافل ها کره بریزید و یک یا دو تکه مرغ روی آن قرار دهید. در آخر، عسل و کمی سس تند اضافه و سرو کنید.