دستور غذا با پنیر سفید

قصد داریم در این مطلب دو دستور خوشمزه با پنیر سفید صبحانه رو برای شما بگذاریم تا درست کنید و لذت ببرید.

پنیر برشته شمالی

پنیر برشته یکی از غذاهای سنتی شمال کشور است که به پنیر وورووشته، پنیر وروشون هم شناخته می شود. املت شمالی را با هر پنیر ایرانی که دوست دارید میتوانید درست کنید؛ از پنیر لیقوان و گوسفندی گرفته تا پنیر سفید ساده (فتا) یا پنیر کُرد که بدون نمک و مستقیم از ترکیب شیر جوشیده با سرکه درست میشود). میتوانید این خوراک را بدون سیر و شوید نیز تهیه کنید.

به افزودن نمک با توجه به میزان نمک پنیر توجه کنید، به طور مثال پنیر لیقوان به دلیل میزان شوری که دارد نیاز به اضافه کردن نمک ندارد. اگر از کره یا روغن کرمانشاهی برای درست کردن این غذای خوشمزه استفاده کنید طعم فوق‌العاده‌ای در انتظار شما خواهد بود.

مواد لازم:

پنیر فتا (سفید صبحانه) یا لیقوان : ۴۰۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد

سیر: ۲ حبه

روغن : ۲ قاشق غذاخوری

شوید خشک : ۱ قاشق غذاخوری

زرد چوبه : ½ قاشق چایخوری

نمک و فلفل :به میزان دلخواه

طرز تهیه :‌

روغن یا کره را در تابه‌ای روی شعله ملایم قرار می‌دهیم و سپس زرد چوبه را به‌ آن اضافه کنید.

پنیر سفید صبحانه را خرد کرده و به آن اضافه ‌کنید. (می‌توانید ابتدا روغن را داغ کنید بعد مقداری کره داخل آن بریزید که کره داخل روغن آب شود و نسوزد.)

صبر کنید تا پنیر شروع به آب‌شدن کند. سیر را رنده کرده و به خوراک اضافه کنید.مخلوط را به آرامی هم‌بزنید. (دقت کنید حرارت زیر تابه متوسط باشد و گرنه به سرعت پنیرتان می‌سوزد)

تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه شکانده و با چنگال مخلوط کنید.

یک قاشق غذاخوری شوید خشک را به مواد اضافه کنید.

تخم مرغ‌های مخلوط شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید.

نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید. و اجازه دهید غذای شما به میزانی که دوست دارید بپزد.

در انتها با نان یا کته میل کنید.


میگو با پنیر سفید

میگو از جمله غذاهای دریایی پر طرفدار و خوشمزه است که به روش‌های گوناگونی می‌تواند سرو و پخته شود.
این نوع سبک میگو یک غذای یونانی است که در آن از پنیر سفید استفاده شده است.

موادلازم:

پیاز:                        ۲عدد

کره:                        ۲ قاشق سوپ خوری  

روغن گیاهی:           ۲قاشق سوپ خوری

گوجه فرنگی:            ۴خردشده عدد

سیر آسیاب شده:     ۱حبه 

نمک:                       ۱ قاشق چای خوری 

فلفل سیاه:               ۱/۴قاشق چای خوری 

پونه:                        ۱/۴قاشق چای خوری

پنیر فتای خرد شده:    ۱۵۰ گرم

میگو پوست کنده:       ۵۰۰گرم

جعفری تازه خرد شده: ۱/۲ فنجان

طرز تهیه :‌

ابتدا پیاز را خرد کرده ودر یک قابلمه بزرگ سرخ کنید . گوجه ، سیر ، نمک ، فلفل و پونه را به آن اضافه کنید . آن را به جوش آورده تا سس کمی غلیظ شود . پنیر را به آن افزوده و هم بزنید و به مدت ۱۵ دقیقه آن را بپزید .سپس میگو را به سس اضافه کرده ، ۵ دقیقه آن را بپزید تا کاملا ترد شود . آن را با جعفری تزئین کرده سرو نمایید.

اشتراک گذاری این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاه ها بسته است.