روش تهیه جوجه کباب با سس

جوجه کباب یکی از متداول ترین کباب های ایرانی است که با گوشت مرغ تهیه می شود. جوجه کباب از مجلسی ترین غذاهای ایرانی محسوب می شود که در بسیاری از مجالس برای پذیرایی از آن استفاده می شود. مواد تشکیل دهنده این کباب خوشمزه عبارتند از گوشت مرغ و طعم دهنده هایی برای لذیذ تر شدن گوشت مرغ. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر جوجه کباب تهیه نمایید.

 

با دستور پخت و طرز تهیه جوجه کباب در ادامه با ما همراه باشید.


سینه‌ مرغ (بزرگ – حبه شده) ۲ عدد
مواد لازم:

 

نمک و فلفل به مقدار لازم
سس باربیکیو (طرز تهیه موجود است) ۱.۵ فنجان
فلفل دلمه ای (قرمز – تکه شده به اندازه ۲٫۵ سانتیمتری) ۱ عدد
آناناس (حبه شده) ۱ عدد

زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۱۵ دقیقه

طرز تهیه جوجه کباب:

۱ در ابتدا فلفل دلمه ای را به سیخ بکشید و در ادامه جوجه و آناناس و دوباره فلفل دلمه ای را به ترتیب قرار دهید و به همین گونه تا پایان سیخ ادامه دهید و در انتهای هر سیخ فلفل دلمه ای را قرار دهید.
۲ روی هر سیخ به وسیله فرچه مخصوص از سس باربیکیو بمالید و روی هر کدام نمک و فلفل بپاشید. سیخ ها را تکان دهید تا سس های اضافی روی آن ها ریخته شود.
۳ سیخ ها را روی حرارت متوسط روی منقل قرار دهید و هر چند دقیقه سیخ ها را بچرخانید تا کاملا مغز پخت شوند و روی هر سیخ دوباره باقیمانده سس باربیکیو را بمالید و سرو کنید.