طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

پاستا با سس آلفردو جزو پر طرفدارترین نوع پاستاهاست.
قصد داریم در ادامه یه دستور خوشمزه و استاندارد از این پاستا رو با شما به اشتراک بگذاریم.

پاستا از جمله خوراک هایی است که بسیار طرفدار دارد و بسیار خوشمزه است معمولا همیشه یکی از گزینه های ما در رستوران ها پاستا است

پاستا انواع مختلفی دارد و مواد اولیه در تهیه آن نیز متفاوت میباشد در برخی از آنها فقط از سبزیجات استفاده میشود و در برخی دیگر نیز از گوشت یا مرغ با سس های مخصوص همین امر باعث میشود که هر شخصی با هر مزاج و سلیقه ای حداقل یک نوع پاستا را بپسندد برای خود یا مهمانان خود تدارک ببیند

پاستا ها معمولا دستور پخت ساده ای دارند و تهیه آنها هم زمان کمی میبرد و معمولا مواد مورد نیاز برای طبخ آنها نیز ساده و در دسترس است بنابراین یکی از گزینه های بسیار مناسب برای یک وعده ی بسیار خوشمزه در کنار عزیزانتان و یا یک پذیرایی عالی از مهمانانتان است.

یکی از این پاستاهای معروف و بسیار پرطرفدار که معمولا در هر رستورانی پیدا میشود پاستا آلفردو است که پاستای پنه تهیه میشود

مواد اصلی این پاستا مرغ و پنیر و قارچ و خامه است که همانطور که میبینید مواد ساده و در دسترسی هستند و کل زمانی که صرف تهیه این پاستا میکنید چیزی حدود بیست دقیقه میباشد

مواد لازم :

پاستا فتوچینی ۲۰۰ گرم

سینه مرغ بی استخوان ۱۰۰ گرم خرد شده
کره ۴ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان رنده شده ۲/۳ پیمانه
قارچ ۴-۵ عدد خرد شده
نمک و فلفل سیاه کمی
خامه ۱/۲ پیمانه
پودر سیر کمی
جعفری ریز شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :‌

مرغ رو به قطعات کوچیک برش میزنیم و با نمک و پودر سیر در مقداری روغن تفت میدهیم تا رنگش تغییر کنه و پخته بشه. سینه های مرغ پخته شده رو کنار میگذاریم.

قارچ‌ها رو خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدیم و کنار میگذاریم توجه داشته باشید اگر نمیخواهید رنگ قارچ‌ها سیاه شود چند قطره آب لیموی تازه به آن‌ها اضافه کنید.

در قابلمه ای مقدار زیادی آب رو جوش میاریم. نمک و کمی روغن اضافه میکنیم.، فتوچینی ها رو در آب جوش میریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم پاستاها بپزند.

همزمان در تابه ای کره رو روی حرارت ملایم ذوب میکنیم، در حین ذوب شدن کره خامه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط بشن. مرغها و قارچها رو به این مخلوط اضافه میکنیم. حرارت رو کم نگه میداریم تا پاستاها پخته بشن ولی کمی مغزشون سفت باشه. شعله زیر سس رو خاموش نمیکنیم چون سفت میشه.

وقتی پاستاها پخته شدند، بدون اینکه اونها رو آبکش کنیم با ملاقه مخصوص از قابلمه پاستاها رو توی تابه سس میریزیم و هم میزنیم. پاستاها نباید آبکش بشن، لازمه که مقداری آب داشته باشن.

شعله رو متوسط کنید و خوب پاستا رو در تابه بچرخونید تا همه ی مواد به خورد هم بروند. نصف پنیر رو اضافه کنید به پاستا و باز هم بزنید.

اگه پاستا خشک شده، از آب قابلمه که پاستا رو در اون جوشوندید به تابه اضافه کنید و هم بزنید.

بقیه پنیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید.

پاستا آلفردو رو در ظرف بکشید و مقداری جعفری روی آن بپاشید و با کمی پنیر پارمزان، داع نوش جان کنید.