مراحل مختلف پخت پوره سیب زمینی

پوره سیب زمینی

یکی از ساده ترین و بی دردسر ترین چیزایی که میشه با سیب زمینی درست کرد پوره سیب زمینی هستش. پوره سیب زمینی میتونه یه عصرونه یا پیش غذای خوشمزه و بی دردسر یا گزینه ای برای کنار غذا های گوشتی مثل استیک باشه … در این مطلب طرز تهیه یه پوره سیب زمینی خوشمزه که با ادویه های دلخواهمون طعم دار شده رو براتون میگم، امیدوارم درستش کنین و از مزه اش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی

سیب‌زمینی ۲ کیلو‌گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

خامه ۱ پیمانه

شیر ۱ پیمانه

کره ۱۲۰ گرم

طرز تهیه پوره سیب زمینی
سیب زمینی‌ها را با پوست شسته و در ظرفی پر از آب روی حرارت می‌گذاریم, وقتی آب جوش آمد شعله را کم می کنیم تا سیب زمینی ها بپزند.
وقتی سیب‌زمینی در حال پخت است، در یک ظرف دیگر، کره و شیر و خامه را می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کره کامل ذوب شود. حواستان باشد که نمی خواهیم این مخلوط بجوشد, فقط کمی گرم شود.
پس از اینکه سیب‌زمینی‌ها کامل پختند, که زمان آن بستگی به اندازه سیب زمینی‌ها دارد؛ آنها را از آب خارج می‌کنیم, پوست کنده و با گوشت کوب می‌کوبیم تا کامل له شود.
مخلوط خامه را داغ داغ روی آن می‌ریزیم و کامل مخلوط می‌کنیم تا کاملا یک دست شود.
پوره را گرم سرو کنید.