نگهداری مواد غذایی در ظروف

از میسن جار می‌توان برای نگهداری مواد غذایی که قرار است یک یا چند روز بعد با ترکیب آن‌ها غذایی درست کنید استفاده کرد.

مثلا اگر قرار است یک مهمانی شام برگزار می‌توانید با توجه به نوع غذا مواد آن را از چند روز قبل تهیه کرده، آن‌ها را داخل ظرف بریزید و به راحتی روی آن برچسب بزنید. شیشه‌ای بودن ظرف کمک می‌کند که به راحتی از محتوای ظرف و مقدار آن مطلع شوید.

سالاد نودل آسیایی در میسن جار

مواد لازم برای سالاد:

  • ۱۰۰ گرم نودل
  • ۱ عدد فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده
  • ۱ فنجان باقالی پخته
  • ۲ عدد هویج بزرگ رنده شده
  • ۲ عدد پیاز خرد شده
  • نصف فنجان نودل کرانچی

مواد لازم برای سس:

  • ۲ قاشق کره بادام زمینی
  • ۴ قاشق چایخوری سس سویا
  • ۴ قاشق چایخوری سرکه سیب
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
  • ۱ قاشق غذاخوری کنجد

طرز تهیه:

۱٫    در یک قابلمه متوسط آب را بجوشانید و نودل را طبق دستورالعمل روی بسته بندی آن بجوشانید. سپس نودل‌ها را آبکش کنید و کنار بگذارید.
۲٫    برای درست کردن سس تند کره بادام زمینی در یک کاسه کوچک کره بادام زمینی را به همراه سرکه و سس سویا هم بزنید و در همین حال کم کم روغن زیتون را اضافه کنید و وقتی خوب مخلوط شد، کنجد را داخل سس بریزید.
۳٫    حالا لایه لایه مواد را روی هم داخل میسن جار بریزید به طوریکه لایه آخر نودل کرانچی قرار بگیرد. در ظرف را بگذارید و با همین مواد و ترتیب دو تا سه ظرف دیگر را هم پر کنید. حالا می‌توانید سالاد را برای روزهای بعد داخل یخچال یا فریزر نگهدارید یا همین حالا با ریختن سس تند کره بادام زمینی روی آن، نوش جانش کنید!

اشتراک گذاری این مطلب

مطالب مرتبط

دیدگاه ها بسته است.